Εγγραφή Χρήστη


Ως εγγεγραμμένος χρήστης αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΤ.

Η εγγραφή γίνεται μόνο μια φορά και στη συνέχεια εισέρχεστε με το email και τον κωδικό σας. Στόχος μας είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στις κοινότητες χρηστών.

Με την εγγραφή σας στο users.ekt.gr εξασφαλίζετε:

  • εύκολη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΚΤ
  • εγγραφή στις σημαντικές ενημερώσεις του ΕΚΤ με όλες τις εξελίξεις σε θέματα Έρευνας, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού
  • αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας στις υπηρεσίες που παρέχει η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του ΕΚΤ
  • την πρόσβαση σε μια σειρά από άλλες υπηρεσίες του ΕΚΤ που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα

Mε το πάτημα του κουμπιού 'Εγγραφή' θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που θα δηλώσετε.

Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες που περιέχονται σε αυτό, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής σας.Το ΕΚΤ τηρεί όλες τις προυποθέσεις ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ενωσιακή και εθνική έννομη τάξη. Είναι δυνατόν να επεξεργάζεται σε περιπτώσεις δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών του, προκειμένου να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία, να βελτιώνει το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών του και να παρακολουθεί την τήρηση των Όρων Χρήσης, για το χρονικό διάστημα της εγγραφής του χρήστη στις υπηρεσίες του ΕΚΤ. Το ΕΚΤ δεν μεταφέρει και δεν δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία των χρηστών του σε τρίτους, εκτός εάν o νόμος ορίζει διαφορετικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΕΚΤ δείτε το σύνδεσμο πολιτικής απορρήτου στο κάτω μέρος της σελίδας.